Takk for nå Bergen!

Jeg var helt uforberedt på at ei uke med BIT20 Ensemble skulle bli en real festival! Men det var det virkelig – og for en fest det har vært! Alltid noen å prate fag, liv og tull med over mat og drikke, og deilig god tid med nye og gamle venner. Takk hele festivalgjengen!

Dette var første framføring på sååååå lenge – og første gang på scenen på like lenge – nydelig å få det til i Bergen by som serverte en uke sommervær. Og mest av alt – fantastisk, energisk og nysgjerrig musisering med BIT20 og Christian Karlsen. Takk! Jeg er så heldig som får gjøre dette verket igjen.

I dagene før framføring tenkte jeg «hvorfor vil jeg meg sjøl så vondt», for spenningen er ekte og vond, men så er vi der på scenen og sitrer, og alt klaffer bedre enn jeg kan drømme om og publikum i salen er der på ekte og er mennesker som puster og ler på nye og gamle steder og da husker jeg det – derfor!

Takk❤️

(nå tar kjolen, fotnotene, tiaraen, instrumentene, partituret (med masse tanker om revisjon, for ferdig blir man jo aldri) og jeg toget over fjellet)