Hjemme igjen

Etter en uke i Kristiansand er det godt å være hjemme igjen. Nå er barna i seng og jeg kan sitte helt stille en stund. Når jeg har vært borte en hel uke er det godt å være litt ekstra tilstedeværende, men det tar på når kroppen er sliten (tidlig fly) og hodet er overfylt.

TO konserter (!)

Begge konserter gikk veldig bra! KSO spilte godt og har vært fine å samarbeide med. Jeg kommer mer enn gjerne tilbake. Ikke minst har det vært en fin opplevelse å samarbeide med dirigent Bjarte Engeset, jeg håper jeg får flere anledninger til det også.

På torsdagen var konserten i Kilden, det er der vi har hatt prøver hele uka. Jeg blir alltid litt ekstra nervøs når jeg skal gjøre noe sjøl som nå, men heldigvis funka all elektronikken hele uka og jeg gjorde ingen fatale bommerter. En liten feil på torsdagen som irriterer meg, for den konserten blei tatt opp. Det er en lydfil som jeg stopper, og når jeg starter neste fil så fortsetter den gamle også med mindre jeg gjør noe. Og det har jeg alltid klart, men ikke på konserten. Heldigvis gikk resten greit, er fornøyd med at jeg henta meg inn igjen så kjapt.

På fredagen dro hele orkesteret i to busser opp til Arendal  for konsert i kulturhuset der. Det var ikke så mange folk der desverre, men de var åpenbart entusiastiske, det merktes på  applausen.

[ipic id=666046676113464531 size=»330″]

KSO på scenen rett etter pausen (Arendal)

 

For en februar dette har vært!

  • 3 dager i London
  • 3 dager i Bodø
  • 1 uke på hyttetur på fjellet
  • 1 uke i Kristiansand

Og ikke minst:

  • 2 urframføringer!!

Det er vel ikke så rart at jeg føler meg en smule svimmel (det kan jo også skyldes at jeg måtte opp 5.15 for å ta fly i dag (grøss)).

[ipic id=666692860066831404  size=»330″]

Det er jo ikke hver dag jeg har urframføring, og enda sjeldnere to framføringer på to dager – så når jeg får så fine blomster MÅ jeg bare få de med meg hjem. Denne buketten står nå på kjøkkenbordet, og

[ipic id=665337444514832239  size=»330″]

denne har fått plass på spisestuebordet. 
 

Nå skal jeg bruke ledig tid i helga på å lese ferdig søknadsbunken til møte i Komponistenes vederlagsfond mandag og tirsdag. Jeg hadde håpet å være ferdig så jeg kunne ta skikkelig helg, men det var ikke så lett å skifte mellom komponist-bente-modus og styreleder-bente-modus som jeg hadde sett for meg +  jeg brukte en del mer tid i løpet av uka på stykket enn jeg hadde sett for meg. På onsdag er planen å ta det mer med ro 🙂

Share