Blanke ark

Første skoledag etter ferien for skolegutten vår i dag og plutselig var hverdagen tilbake for fullt. Ennå er dagene herlig fri for møter og avtaler. Derfor var det ekstra deilig at jeg rydda kontoret i helga og kunne starte dagen med å begynne på et nytt stykke. Det er en av favorittfasene mine: Alt er ferskt og spennende og alt føles mulig.

Like deilig er det å kjenne at noe blir fullendt. Jeg leverte nylig bestillingsverket til Sunnmøre  kammermusikkfestival. Det har fått tittelen «Norsk potpourri – hits 18142014», så da kan du jo lure på hva det handler om…. Jeg skal se å få ut en side om verket her på nettsidene snarlig. Det nærmer seg avreise til festivalen,  øvelser og framføring og jeg gleder meg!

[ipic id=789773918558919854 size=440]

I dag leverte jeg denne «lille» bunken til biblioteket her på Nesodden. I morgen skal jeg avgårde med en bunke til Deichmann… 

Men morgenen startet med helt tomt skrivebord, blanke ark og starten på et nytt verk: Pianokonsert for Ellen Ugelvik og Ensemble Allegria. Jeg har drodla litt på det tidligere, men i dag var første dag med skikkelig jobbings med det. Det som er aldeles herlig er at jeg har en ganske konkret og stor idé til det hele som gjør at jeg kan stupe rett inn i selve arbeidet i stedet for å bruke tid på å finne opp krutt. Nå ser jeg fram til å møte Ellen i morgen for å snakke, lære og workshoppe 🙂

[ipic id=789551720791449498 size=440]

blanke ark (og noteark) og fargetusjer
 

 

 

Share