Strykeorkester

Som årets «sommerjobb» arbeider jeg med et kort verk til NOSO kammerorkester. Det skal inngå i en større sammenheng og jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli til sist. Foreløpig veksler arbeidet mellom å få oversikt over de store linjene og nitidig detaljfokus.

Instamoments:

Today at the office: #mapping #ideas #summerjob #newpiece #bentemusic

tidlige skisser

Første forsøk på stryketekstur #nyttverk @arcticphilharmonic #sommerjobb #bentemusikk #fargerergøy

planlegger tekstur med fargetusjer

#transposing my #sketch to next level. #newpiece for #stringorchestra @arcticphilharmonic #composerlife

«oversetter» fargene til noe som ligner på noter

Håper jeg klarer å dechiffrere dette neste gang jeg ser på det.... #scetching #newpiece #form #stringorchestra #plan

formideer; kan jeg forstå dette neste gang jeg ser på det mon tro….

Share