2017 – Oppsummert – Del 2

JULI
Skikkelig fornøyd med bokbunken i juli

Juli var mest av alt ferie med masse, masse lesing.

AUGUST

Søndag 20. august var det endelig premiere på The making of – cellokonserten jeg skrev på denne våren, skrevet til og med Tanja Orning. For et privilegium å få jobbe med så bra folk – ikke minst solist Tanja som oste rå kraft fra scenen!

Seinere i august møtte jeg de nye studentene, det er alltid spennende!

SEPTEMBER
På vei til Trondheim

Første helga i september var jeg på snartur i Trondheim da Trondheim Sinfonietta gjorde to verk på konsert. Det var utrolig artig at de tok opp 2014verket FRIHET, KJÆMPER, FJELD OG SÅNN LZM. Topp stemning på konsert og stas å få være til stede da Eira Bjørnstad Foss urframførte Therese Ulvos fiolinkonsert.

Inn i fjellet for å høre samtidsmusikk: Bekkelaget renseanlegg

September er Ultimatid og i år var jeg med på delegatprogrammet. Endelig fikk jeg med meg Arne Nordheims installasjon «Dråpen» i Bekkelaget renseanlegg.

Platesjef på MERE records, Jørgen Karlstrøm, og jeg satt oss ned med orkesteropptaket og redigerte, gleder meg veldig til plata kommer ut!

For andre gang inviterte arkitekt Gisle Nataas meg med i arbeid med installasjon. Denne gangen var det verket «The accoustic outdoor light studio installation». Mer om prosjektet (og fler bilder) her.

September avslutta med avreise til London for å være med på Nordiske musikkdager.

 

OKTOBER
Stille før konserten

Første dag i oktober var siste dag på Nordiske musikkdager og dagen for «min» konsert.

Veldig spennende å få framført stykket med en annen pianist og Neil Georgeson gjorde en utrolig fin tolkning.

#RødtOgSvartErKulest På vei hjem fra London. som vanlig bare i to farger

Oktober var også måneden for noen intense dager kollegaveiledning med to gode kollegaer i høgskolepedkurset.

NOVEMBER

November var mørk og regntung, full av undervisning og møter.

Og #metoo.

Såååå mye rystende lesing.

 

DESEMBER
Bergensherjede utesko og litt mer bling på inneskoa

Desember fikk en kickstart med Bergenstur!

Ellen Ugelvik holdt konsert på Avgarde og with my ear to the ground / (at the tips of my fingers)  fikk sin norgespremiere. Nydelig spilt (som vanlig) og veldig hyggelig å møte gode Bergenskollegaer!

Ellen ❤

Uka etter var jeg på andre samling høgskolepedagogisk basiskurs. Mye spennende å ta inn og nå to tredjedeler ferdig. Siste dagen måtte jeg melde avbud for jeg var invitert til jobbintervju (!) i Göteborg. Veldig spennende –  men jeg fikk ikke jobben. Jeg var igrunn litt letta over det for det hadde blitt en hektisk vår. De ansatte dessuten to veldig bra damer.

Måtte på da Matteo i Göteborg. Sååå godt

I Stavanger spilte Kitchen orchestra FRIHET, KJÆMPER, FJELD OG SÅNN LZM uten at jeg hadde anledning til å være der, men stoler på at de gjorde en topp innsats!

Til slutt kom jula og det var skikkelig deilig med fullt hus på førstedags frokost og deilig når huset blei tomt og jeg kunne kose meg med julegavene – Agnes Ravatns essaysamling, Vigdis Hjorts Arv og miljø som jeg arvet og så kom jeg meg i mål med Siri Hustvedts siste essaysamling.

Share