Nye lyder og #dobbeltliv

Det ante meg når jeg begynte å skrive mer om #komponistliv at det ville bli utfordrende å skulle skrive noe alle de andre dagene. De dagene som ikke er fyllt opp av prøver og konserter og blomster og virak. Men jeg gjør et forsøk….

 

OPPTAK

Mars nærmer seg slutten og har virkelig vært en sånn ganske normal måned: Noen avtaler og ting som skjer, men aller mest alene-jobbetid. Jeg er ganske fornøyd med at jeg har fått lov å publisere lyden av to gamle stykker; tst og ….noen vil alltid hviske deg i øret…. Målet er å få så mye som mulig av innspilt musikk ut på soundcloud og her på nettsida etterhvert. Desto mer skuff at de to siste tingene jeg har gjort, unleash med Kristiansand symfoniorkester og FRHET, KJÆMPER, FJELD OG SÅNN LZM med Bodø sinfonietta ikke kan legges ut fordi det er doku-opptak og ensemblene mener dermed det ikke er god nok kvalitet. Men det kommer mer lyd etterhvert, lover!

 

LESING

En ting jeg bruker en del tid på om dagen er lesing. Og da passa det jo godt at det kom bok i posten:

Denne anbefales! Veldig mange gode tekster. 

 

Jeg hadde et lite håp om at det var noe her som jeg kunne bruke inn i min oppgave, men det ser heller dårlig ut. Jeg har kanskje en idé om å bruke noe her til en annen tekst, vi får se. Boka anbefales i alle fall!