Verk til Solistkoret

I januar var jeg med Solistkoret på deres årlige seminar og fikk testa verket jeg har skrevet til dem. I to økter, en på onsdag ettermiddag og en på torsdag morgen, jobbet vi oss gjennom stykket. Den første delen rakk jeg til og med å skrive litt om til dag to. Det var en veldig fornøyd komponist som dro hjem!

Når man skriver til større ensembler er prøvesituasjonen knapp og som komponist er det litt sånn rett inn og rett ut. Samtidig er det så mange musikere at det er vanskelig å bli kjent med fler enn noen få. Det var så overskuddsprosjekt å ha tida vi trengte til å teste OG få henge med musikerne over tid. Jeg skal fremdeles skrive om en del. Det var noe småplukk i siste del, som definitivt var den mest gjennomarbeida, og ganske mye i første del. Men jeg føler jeg har kontroll på at alle elementer er der, jeg må bare disponere og utkomponere litt bedre.

Nå er dato for konsert satt – 14. juni i Aulaen!

Utsikt fra hotellrom mens jeg reviderte første del